Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Ústecký kraj

Jednotka HZS Ústeckého kraje ze stanice Most vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě dvou osobních aut u obce Korozluky. Po příjezdu na místo, bylo zjištěno, že zraněný řidič jednoho z havarovaných vozů je ve vozidle zaklíněn.

Hasiči asistovali Zdravotnické záchranné službě a zraněného vyprostili. Na místo byl povolán vrtulník Letecké záchranné služby. Po vyproštění zraněného a jeho naložení do vrtulníku hasiči odstranili vyteklé provozní kapaliny z havarovaných aut a zametli střepy. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena.

Jednotka HZS Ústeckého kraje ze stanice Litoměřice vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě osobního auta u obce Miřejovice. Po příjezdu na místo, bylo zjištěno, že osobní vozidlo je mimo vozovku, zraněni byli tři lidé. Hasiči asistovali Zdravotnické záchranné službě. Zraněný řidič byl dopraven do nemocnice vrtulníkem Letecké záchranné služby. Další dva zraněné odvezla Zdravotnická záchranná služba sanitkou.

Dne 20. února v 6:52 vyjela jednotka HZS Ústeckého kraje ze stanice Litoměřice na žádost Policie ČR k dopravní nehodě osobního auta na silnici mezi obcemi Tlučeň a Sebuzín, okres Litoměřice.

Po příjezdu na místo, bylo zjištěno, že auto je převrácené na střechu mimo vozovku v potoce a uvnitř je zraněný člověk. Hasiči jej vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě, následně pomohli vytáhnout auto z potoka a naložit na odtah.